Onze jeugd

Zo snel mogelijk betrekken

Bijzonder aan onze kerk is dat wij jongeren zo gauw als zij zich daar klaar voor achten, inschakelen in ons 'kerkraderwerk'. Onze eigentijdse organisatie en muzikale context trekt nogal wat aandacht bij onze jongeren die zich vaak kunnen uitleven via één of andere taak in ons kerkgebeuren. Via de kerkdiensten, events, en projecten die we ondernemen. Geluid, beeld, foto en film, het schrijven van artikeltjes maar ook op hun leest geschoeide studies en activiteiten zijn prioritair voor de toekomst.

The churchgang

Coming soon!

“Hoe is het met u?” Een clipje van MNM-radio waarin jongeren kort hun frustratie ventileerden tijdens de 2de lockdown in 2020. Daarop pikken wij in met een maandelijkse jeugdlivestream vanuit onze Sint-Jozefkerk te Vilvoorde. Met live muziek, een hapje en een drankje en een meet&greet met mekaar. Plus een panelgesprek geleid door Koen Van Weert met jonge christenen. Interesse? Cool. En zo leer je nieuwe (christen) vrienden kennen in een eigentijdse setting. Geef je op en contacteer ons asap.