Krachtige Gospelkerk diensten

“Je zal er nooit in slaap vallen. En als je slaapt wordt je zeker vlug wakker.” 😄

De krachtige zondagse Gospelkerkdienst in de mooie, moderne Sint-Jozefkerk in de wijk Far West te Vilvoorde, nabij het centrum. Krachtige lofprijs en aanbidding, inspirerende preken. Gospelkids, de tastbare werking van de Heilige Geest, de passie, én het familiegevoel, de verbondenheid en het sociaal contact tussen alle generaties ongeacht je alleen of met je gezin bent, maken het verschil!

Als de Heilige Geest toeslaat

Een kort, maar sprekend getuigenis door worshipleader Marie Mualaba uit onze kerkdienst van zondag 12 mei. Toevallig de zondag voor de vrt-kerkdienst van 19 mei 2019. Predikant Eddy Haesaerts besloot op een moment te bidden voor mensen. Niet direct de wekelijkse gewoonte in onze kerkdiensten.

Mensen kwamen naar voren. Sommige werden aangeraakt door de Heilige Geest, ontvingen bevrijding van innerlijke kwetsuren of van geestelijke gebondenheden. Profetische woorden werden ontvangen voor sommigen. Heel bemoedigend was de genezing van de knie(ën) van Ann Whithana. Dit is een Sri Lankese gelovige die al een 16-tal jaren deel uitmaakt van onze kerk en heel zware knieproblemen had. Tot zondag 12 mei dus. Zij kwam overigens op zondag 26 mei getuigen dat haar knieën volledig genezen zijn.

Marie Mualaba vertelt:

“Al van bij het begin van de dienst, het familiegevoel! De dankbaarheid voor onze kerk, onze broeders en zusters, onze geestelijke familie. En als apotheose de beslissing van Eddy (geleid door de HG) om te bidden voor de mensen. Wat een zalving!”

“Ik voelde letterlijk je warmte mij benaderen toen je dichterbij kwam! Ik voelde een warme gloed steeds dichter en dichter komen. Ik wist dat als je mij zou aanraken er Kracht des Heren op mij zou komen! En effectief je raakte mijn hoofd en meteen zakte ik in elkaar. Het leek alsof letterlijk alles uit mij wegging. Alle kracht, alle last, alle zorgen... Ik merkte ook wel duisternis rond mij, maar ik hoorde je in je gebed zeggen om daartegen te vechten. Dat heb ik zo goed mogelijk proberen te doen en dat leek ook te werken.

Stilaan werd ik terug ‘gevuld’. Het was alsof ik, zoals je zelf al zei, terug opgepompt werd zoals een band. Blijdschap overviel mij, lofprijs kwam in mijn hart en ook uit mijn mond 😉.

Wat ik hier ook nog aan wil toevoegen is dat ik geloof dat ook Bren een bijzondere zalving heeft. Doordat zij er bij was om mij op te vangen, stelde mij dat echt gerust. Ik hoorde ze mee bidden en dat gaf zo’n rust over mij. Misschien komt dat ook omdat Bren niet zomaar iemand voor mij is, maar toch. Ik wou dat toch even zeggen 😉”

Het was een hele bemoedigende dienst, Eddy! Dit hadden we nodig. Het schudt ons ineens allemaal wakker over wat het echt allemaal gaat. What a beautiful day! Prijs de Heer! Hallelujah!

“Come together” events

Grensverleggend én vrijblijvend

Corona heeft de nood aan “SAMEN” en verbondenheid, maar ook aan een luisterend oor overduidelijk gemaakt. Daarom beginnen wij met onze “Come together-events”. Dat zijn speciale kennismakingsevents in ons kerkgebouw met vooral veel leuke live muziek, korte BLIKOPENERS, hapjes en drankjes. En vooral een “meet en greet” -gelegenheid voor ons en voor u…
Gratis uiteraard en geen vrijblijvend. U bent onze gast!

Volg ons kerkleven via sociale media

U hoort en ziet het eerst!

Ons kerkleven is ook te volgen via Facebook, Instagram, YouTube en Twitter.
Zo kan u het allemaal even bekijken en smaken van iets verder af. In elk geval kan u ook zo meegenieten van onze projecten, events, leuke posts en verschil makende bijdragen over geloof en actualiteit. En blijft u op de hoogte van wat u bij ons kan verwachten.